išči
telefontel 05 6876 190
telefontel HR 099 4575 390

Jedilne garniture

Jedilna garnitura je osrednji element jedilnega prostora. Izberite jo premišljeno, da bo v skladu z vašim slogom in potrebami.

 

Pri izbiri jedilne garniture upoštevajte naslednje dejavnike:

Velikost jedilnega prostora: Jedilna garnitura naj bo primerne velikosti za vaš jedilnik. Ne sme biti preveč velika, da bi vam prostor deloval tesno, ne pa tudi preveč majhna, da bi vam bilo pri hranjenju nerodno.

Slog: Jedilna garnitura naj bo v skladu z vašim splošnim slogom opreme. Če imate v jedilnici rustikalno pohištvo, izberite jedilno garnituro iz lesa. Če imate v jedilnici moderno pohištvo, izberite jedilno garnituro iz stekla ali kovine.

Število sedežev: Izberite jedilno garnituro z dovolj sedežev za vse, ki boste običajno jedli skupaj. Če imate veliko družino ali veliko gostov, izberite večjo jedilno garnituro.

Material: Jedilne garniture so lahko iz različnih materialov, kot so les, steklo, kovina ali umetno usnje. Izberite material, ki je za vas praktičen in vzdržljiv.

 

Pri nas najdete široko izbiro jedilnih garnitur različnih stilov in velikosti. Obiščite našo spletno stran ali trgovino in si izberite svojo idealno jedilno garnituro.

 

Jedilne garniture