išči
telefontel 05 6876 190
telefontel HR 099 4575 390
Miza Conference Miza Conference Miza Conference Miza Conference Miza Conference Miza Conference Miza Conference conference conference conference Miza Confernece conference conference

miza CONFERENCE T 160

Zložljive mize CONFERENCE so izjemno vsestranske in uporabne za različne namene.

Mize so sestavljene iz iveral miznih plošč, ki so oplemenitene z melaminsko folijo. To zagotavlja trpežnost in odpornost na praske ter omogoča lažje vzdrževanje. Ojačan ABS rob pa dodatno ščiti mizno ploščo pred morebitnimi poškodbami pri premikanju.

Spodnji del mize je izdelan iz kovinskega podnožja. Kovinsko podnožje zagotavlja trdno in stabilno osnovo za mizno ploščo, kar preprečuje nenamerno prevračanje ali nihajoče gibanje mize med uporabo.

Mize so nakladalne, kar pomeni, da jih je mogoče enostavno zložiti eno na drugo, ko jih ne potrebujete. Pri tem je pomembno omeniti, da so nakladalne za mero nad 120 cm, kar omogoča praktično in prostorsko učinkovito shranjevanje večjega števila miz.

Zaradi svoje trpežnosti, funkcionalnosti in prilagodljivosti so zložljive mize CONFERENCE odlična izbira za različne dogodke, kot tudi za stalno opremljanje konferenčnih prostorov.

Ne samo, da so estetsko privlačne, ampak tudi zanesljive in enostavne za uporabo.

*mize so nakladalne za mero nad 120 cm

 

 DIMENZIJE:

160 x 80 cm

 

SKU MIZKOČRNAT160X80

 

cena: 350,00€ +ddv (427,00€ z ddv)
195,00€ +ddv (237,90€ z ddv) (-44%)
Zahtevajte informativno ponudbo!
X

Pisarniški stoli

Konferenčni stoli

Konferenčne mize

Večnamenski stoli