išči
telefontel 05 6876 190
telefontel HR 099 240 2405
a Električni grelec BURDA TERM 2000 IP67.

električni grelec BURDA TERM 2000 IP67

Električni grelci znamke Burda delujejo kot kratkovalovna sevala in se sprožijo takoj ob pritisku na gumb. So varčnejši od plinskih in delujejo popolnoma neslišno. Kratek val sevanja, ki ga grelci Term sproščajo povzročijo kar 92% izkoristek toplote.  Zakaj Vam razkrivamo v nadaljevanju.

Kratki infrardeči žarki namreč delujejo tako, da se šele ob dotiku kratkovalovnega žarka z neko gostejšo snovjo od zraka pričnejo sproščati. Sproščanje torej v največji meri lahko povzroči človek. Posledično infrardeči žarki, ki delujejo s kratkovalovno dolžino ogrevajo samo telesa in se energija v obliki toplote ne izgublja po nepotrebnem v obliki dodatnega in brezpotrebnega ogrevanja ozračja. 

KARAKTERISTIKE (električni grelec BURDA TERM 2000 IP67):

- 2000W,  230V

Dimenzije:

Dolžina: 60,5 cm
Globina: 12,5 cm 
Višina: 9,5 cm
Teža grelca: 2,5 kg

 

Barve: Srebrna, Zlata

 

Pomen oznake IP67

Prva številka določa velikost mehanskih delcev, ki še lahko prodrejo v notranjost:

- številka 6:

Popolna zaščita pred prašnimi delci. Preizkus: prašna komora. Omogočena uporaba v okoljih s stalno prisotnostjo prašnih delcev.

Druga številka določa vodotesnost oziroma pogoje pod katerimi je notranjost še zaščitena pred vdorom vode:

- številka 7:

Zagotavljanje vodotesnosti ob pogojih začasne potopitve v vodo. Preizkus: potopitev grelca v globino najmanj 1 m tako, da je zgornji rob najmanj 15 cm pod gladino. Dovoljena uporaba: trajno delovanje v vodi.

Zahtevajte informativno ponudbo!
X