išči
telefontel 05 6876 190
telefontel HR 091 520 6315
antracit/grigio ARIA barve ARIA barve antracit/caffe antracit/sardinia antracit/lime antracit/cherry antracit/bianco belo/belo tortora/sardinia belo/sardinia tortora/lime tortora/grigio tortora/cherry tortora/caffe tortora/bianco lounge Aria zlaganje belo/caffe lounge Aria ambient belo/cherry lounge Aria ambient belo/grigio lounge Aria ambient belo/lime lounge Aria ambient lounge Stol Aria bel / siv lounge Aria ambient

moderni stoli ARIA

Moderni stoli Aria se čudovito prilegajo zunanjim prostorom gostinskih in hotelskih lokalov, kjer s svojo barvno kombinacijo in modernim videzom pritegnejo stranke k obisku priljubljenega lokala. Izdelani so iz kvalitetnega polipropilena in so idealna rešitev za olepšanje vašega vrtnega ambienta in teras.

VKLJUČENE BLAZINE! RAZLIČNE BARVNE KOMBINACIJE!

Dimenzije:

Višina stola: 84 cm

Višina sedišča: 49 cm

Globina stola: 70 cm

Širina stola: 71 cm

Zahtevajte informativno ponudbo!
X

Zunanji gostinski stoli

Gostinski stoli so eden izmed najpomembnejših kosov opreme vašega lokala, ki s svojim dizajnom in kvaliteto privabljajo poleg vaše odlične ponudbe številne goste k vam!

V naši ponudbi najdete pestro izbiro stolov, ki so lahko modernega ali klasičnega dizajna. Izbirate lahko med kovinskim ali lesenim ogrodjem, na voljo pa so tudi stoli iz kvalitetne umetne mase. Na voljo imamo stole z oblazinjenjem v različnih barvah in materialih, ki si jih lahko izberete tudi sami.


Notranji gostinski stoli