išči
telefontel 05 6876 190
telefontel HR 091 520 6315
Stol Hrast Stol HRAST iz kvalitetnega hrastovega lesa primeren za opremljanje gostinskih in domačih prostorov. Stol HRAST iz kvalitetnega hrastovega lesa primeren za opremljanje gostinskih in domačih prostorov. Stol HRAST iz kvalitetnega hrastovega lesa primeren za opremljanje gostinskih in domačih prostorov.

masiven hrastov stol HRAST S

Masiven stol HRAST je narejen iz kvalitetnega hrastovega lesa, kar daje stolu stabilnost in dolgo življenjsko dobo. Zaradi svoje oblike se lepo poda v vinske kleti, gostinske jedilnice in klasično opremljene jedilnice domačega doma.

BARVA LESA: HRAST

Stoli so surovi - po potrebi jih lahko naoljite.

MOŽNOST OBLAZINJENJA SEDIŠČA V RAZLIČNE BARVE IN MATERIALE!

DIMENZIJE:

Višina: 106 cm

Višina sedišča: 47 cm

Širina: 48 cm

Globina: 46 cm

Zahtevajte informativno ponudbo!
X

Zunanji gostinski stoli

Gostinski stoli so eden izmed najpomembnejših kosov opreme vašega lokala, ki s svojim dizajnom in kvaliteto privabljajo poleg vaše odlične ponudbe številne goste k vam!

V naši ponudbi najdete pestro izbiro stolov, ki so lahko modernega ali klasičnega dizajna. Izbirate lahko med kovinskim ali lesenim ogrodjem, na voljo pa so tudi stoli iz kvalitetne umetne mase. Na voljo imamo stole z oblazinjenjem v različnih barvah in materialih, ki si jih lahko izberete tudi sami.


Notranji gostinski stoli