išči
telefontel 05 6876 190
telefontel HR 091 240 2400
Stoli Crystal siv Stoli Crystal bel Stoli Crystal transparent Stoli Crystal rdeč Stoli Crystal oranžen Stoli Crystal črn Crystal  stranski pogled Crystal zlaganje Crystal ambient Crystal ambient Crystal ambient Crystal ambient Crystal ambient Dizajnerski stol Crystal se odlično poda v moderne prostore gostinskih lokalov, tako zunanje kot notranje.

dizajnerski stol CRYSTAL

Dizajnerski stol Crystal se odlično poda v moderne prostore gostinskih lokalov, tako zunanje kot notranje. Poleg dizajnerskega videza je prednost stola kakovostna izdelava - polikarbonat odporen na praske in zunanje vplive. Stoli so enostavni za shranjevanje  saj jih zaradi popolne oblike lahko naložite eden na drugega.

DIMENZIJE:

širina: 59 cm,

globina: 60 cm,

višina: 80 cm

višina (sedišče): 45 cm

BARVE: bela/rdeča/ dimno siva

*MIN. 4 KOS

*Akcijska cena velja za stol v beli in črni transparent barvi

Zahtevajte informativno ponudbo!
X

Notranji gostinski stoli

Zunanji gostinski stoli

Gostinski stoli so eden izmed najpomembnejših kosov opreme vašega lokala, ki s svojim dizajnom in kvaliteto privabljajo poleg vaše odlične ponudbe številne goste k vam!

V naši ponudbi najdete pestro izbiro stolov, ki so lahko modernega ali klasičnega dizajna. Izbirate lahko med kovinskim ali lesenim ogrodjem, na voljo pa so tudi stoli iz kvalitetne umetne mase. Na voljo imamo stole z oblazinjenjem v različnih barvah in materialih, ki si jih lahko izberete tudi sami.