išči
telefontel 05 6876 190
telefontel HR 099 4575 390
Prt Verdi C

prt za mizo PRT VERDI BEL

Eleganten prt za mizo VERDI je odličen izdelek, ki bo vaši mizi dodal stil in eleganco.

Material: Prt je izdelan iz 90% Jersy-a in 10% Poliestra. Jersy je mehak in prilagodljiv material, ki mu daje prijeten dotik in izgled. Poliester pa poskrbi za dodatno trdnost in obstojnost tkanine.

Primeren za svečane priložnosti: Zaradi svojega elegantnega videza je prt VERDI odličen za uporabo na svečanih dogodkih, kot so poroke, obletnice, rojstnodnevne zabave ali kakršnekoli druge posebne priložnosti. Njegov kakovosten izgled bo dodal občutek elegancije vaši dekoraciji.

Enostavno čiščenje: Prt je preprost za vzdrževanje, saj ga je mogoče prati v pralnem stroju pri temperaturi do 40°C. To omogoča enostavno odstranjevanje morebitnih madežev in ohranja prt v dobrem stanju za ponovno uporabo. Prt VERDI je zato praktičen in uporaben za večkratno uporabo.

Eleganten prt za mizo VERDI je odlična izbira za različne svečane dogodke in prireditve, kjer želite ustvariti privlačno in urejeno okolje za goste. Njegova mehka, kakovostna tkanina in enostavno čiščenje ga postavljajo v ospredje kot praktičen in estetski dodatek za vaše posebne dogodke.

DIMENZIJE:

Premer: ø 150 cm

Višina: 74 cm

barva: bela

 

SKU: PRTCATVERDFI150B

cena: 150,00€ +ddv (183,00€ z ddv)
90,10€ +ddv (109,90€ z ddv) (-39%)
Zahtevajte informativno ponudbo!
X